De praktijklessen zijn helemaal op maat gemaakt voor jou, er wordt een digitale leskaart bijgehouden van de vorderingen in de lessen.

Als je je bij ons aanmeld krijg je een inlog code voor je eigen persoonlijke pagina. Hiermee kun je zelf online lessen plannen, kijken wanneer de volgende les gepland staat en je vorderingenkaart thuis zelf inzien.

Je kan ervoor kiezen om 1 of meerdere keren les te nemen in de week, zo kan je nog vlotter naar je einddoel en kiezen wat bij jou past.

Praktijkexamens worden door mij on-line aangevraagd, zo kun je aangeven op welke dag het jouw het beste uitkomt en weet je ver van te voren waar je aan toe bent. Ook kun je van te voren nog een les nemen, die keuze is aan jou.

Nog even in het kort de leeftijd grenzen;

- ben je 16,5 jaar dan mag je beginnen met lessen en vanaf 17 jaar examen doen. Pas als je 18 bent mag je zonder begeleiding rijden.

voor alle informatie over deze proef kijk op 2todrive.nl

Op dit examen moet je meenemen:

  • Een geldig identiteitsbewijs 
  • De oproepkaart (deze neem ik voor je mee)

Het aanvragen van je rijbewijs kan pas de dag na het behalen ervan. Dan duurt het nog eens 5 werkdagen voordat het klaar ligt op het gemeentehuis waar je staat ingeschreven. Het nieuwe rijbewijs is een pasje, het formaat van een bankpas.

Pas wanneer je het rijbewijs document hebt mag je een auto gaan besturen, en wordt het lange wachten beloond!

Het is ook mogelijk om lessen te nemen om weer even bij te spijkeren of na een periode niet in het verkeer te hebben deelgenomen weer te lessen.

image (2).jpeg